15.3.16

Архив: 2013

Всъщност не е зле. Качеството за сметка на количеството, нали така беше.

Потворих - Велика Балкания може да не се харесва на някои, но пък документира простичко колко теснички са Балканите за всичките териториални претенции на народите му; Великобългарската Суперлига се сдоби с нови членове, а после всички се сдобиха с екипи - весело, ама ей на, отесняха ми и тези граници, иначе бих повторил упражнението; имаме и моментна снимка на магистралите в стила на Лондонското метро, която може да се окаже и по-постоянна в светлината на наскоро спрените поръчки за Хемус и Струма.

Поразследвах също. И ми се струва, че съм бил твърде мек в оценките си за популярния мит, че българин е изобретил електронния часовник. А е хубаво, не.. задължително е да спрем тази глупост.

Паричните постинги излязоха от рамката - един път назад с галерия нотгелд от хиперинфлационните времена след Първата Световна, един път на шега (или не?) с новата гръцка драхма.

Поготвих - шакшука и и закуски.

Беше ми черно, носталгично, отегчено.

Разходихме се - из историите на шотландските тартани, жокейските униформи, окраските на състезателните автомобили и хулиганските фракции на Хиподрума в Константинопол, из Белгия и Холандия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар